Bij besteding van €100,- betaal je geen verzendkosten. Is gewoon een zieke deal toch.

Schaap/Wolf is hier en we komen voor totale werelddominantie.

Fokking 7,674 miljard mensen op deze aarde en wij zijn uitgenodigd voor de totale dominatie van deze aardkloot. Echt ziek. Eigenlijk hebben we onszelf uitgenodigd, maar dat laten we even in het midden.

En op basis van die missie is Schaap/Wolf ontstaan. Een kledingmerk voor mensen. Voor wie dan ook. We willen via deze weg graag laten weten dat iedereen welkom is om zich te hullen in de Schaap/Wolf fashion. Om jullie daarbij te helpen hebben we de eerste officiële collectie gelanceer: “Spreekwoordelijk Kut”.

De collectie bestaat uit zes verschillende artikelen die allemaal met een reden op de markt zijn gekomen.

De Schaap/Wolf Totebag is daar voor de boodschappen. Voor de korte schooldagen. Voor de verjaardagen. Voor de snelle bezoekjes aan de stad of voor de picknicks met mooi weer. Deze totebag is uiterst functioneel en zorgt ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt. Voorzien van een super cute design uiteraard. Voor de kattenliefhebber.

De Schaap/Wolf “Huilen Met De Pet Op” Pet is daar om je hoofd te beschermen tegen de zon wanneer hij shined. Hij is daar om je te verbergen wanneer je een kater hebt en hij is daar wanneer je geen zin hebt om je haar te doen. Voor het gemak hebben we hem voorzien van een passief agressieve tekst zodat mensen weten in welke staat je potentieel kan verkeren.

Het Schaap/Wolf t-shirt is daar voor de warme zomerdagen. Het is een klassieker. Draag Schaap/Wolf met trots. Daarbij kan je het ook gewoon dragen in de winter, maar dan kan je maar beter even een Schaap/Wolf hoodie of crewneck er overheen dragen.


“Laten we gezamenlijk een betere wereld maken bitches” 


De Schaap/Wolf “Van Een Mug Een Olifant Maken” Hoodie is heerlijk voor de koudere dagen of avonden. Neem hem mee voor de zekerheid om te voorkomen dat je ineens kou vat. Helemaal perfect voor die mensen die van alles een probleem maken. E zijn heel veel muggen op deze aarde dus beter ga je niet van elke mug een olifant maken vriend.

De Schaap/Wolf “Maak Je Borst Maar Nat” Crewneck heeft een lekkere oversized fit voor de ultimate chillings. Draag deze op een zondag wanneer je niks doet of draag hem juist overdag in het openbaar om een statement te maken. Want we hebben tieten (!) getekend en op een crewneck gezet. Vrij heftig uiteraard.

De Schaap/Wolf Bomber is de grote broer van het t-shirt. Wanneer je tot de échte harde kern wil behoren draag je deze om je trots uit te dragen. Je zegt niet alleen “Ik ben Schaap/Wolf”, maar je zegt ook “Laten we gezamenlijk een betere wereld maken bitches”.

Matthijs

Maakt veel grapjes ook over dingen die vrij discutabel zijn.

Andere artikelen

Nieuwsbrief:

Related Articles

Klantensurvus

Hier ken je ons ook vinden

Openingstijden winkel

Maandag: 13:00 - 18:00

Dinsdag: 12:00 - 18:00

Woensdag: 12:00 - 18:00

Donderdag: 12:00 - 18:00

Vrijdag: 12:00 - 18:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: 12:00 - 17:00

Betaalopties

Snel naar

© Schaap/Wolf. All rights reserved. Powered by Duijff Media.