Bij besteding van €100,- betaal je geen verzendkosten. Is gewoon een zieke deal toch.

De limited edition blauw/groen Schaap/Wolf bomber update!

Sowieso ten eerste, shout out naar iedereen die een Schaap/Wolf Bomber heeft aangeschaft in de laatste paar weken. De vraag was groot en dat hebben we geweten. We hebben nog nooit zo veel bestellingen gehad, we waren echt excited haha.

Mede door de grote hoeveelheid bestellingen zien we uiteraard ook een piek in de aantal retourtjes. Niet elke jas valt naar wens, is de juiste maat of past precies bij de kleur van jouw net gelakte nagels. Dat kan uiteraard!

Wèl is het zo dat de terugbetalingen even duren. Wij werken met een derde partij als het gaat om de (terug)betalingen op de website. Dat wil zeggen dat wij zelf niet altijd tot op de punt alles in de hand hebben. Op dit moment zijn we druk bezig met het terug overboeken van de betalingen die gedaan zijn. Dit kan echter iets langer duren dan dat wij zelf willen, dat komt mede omdat het ging om een pre-order.

Dit is voor ons ook een goed leermoment. We zoeken naar een beter systeem om dit voor jullie op een snellere manier te regelen. Bare with us, we doen ons best!

Wat betreft de bestellingen die lopen m.b.t. de zwarte Schaap/Wolf bomber die onlangs in de pre-order verkoop zijn gegaan. Hier zijn we ook druk mee bezig!

We proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de vorderingen omtrent de bestellingen en de productie hiervan. Om te voorkomen dat er valse beloftes gedaan worden proberen wij enkel de feiten te communiceren en niet te veel van onze verwachtingen.

Zodra wij meer weten over de levering van de zwarte bombers dan zijn onze Instagram (@schaap_wolf) & de website de eerste plekken waar dit gecommuniceerd zal worden!

We love you all en voor vragen kan je altijd in onze Instagram DM sliden (@schaap_wolf) of een mailtje sturen naar:
info@schaapwolf.nl

Nog een fijne dag en geniet van het lekkere weer momenteel!

Matthijs

Maakt veel grapjes ook over dingen die vrij discutabel zijn.

Andere artikelen

Nieuwsbrief:

Klantensurvus

Hier ken je ons ook vinden

Openingstijden winkel

Maandag: 13:00 - 18:00

Dinsdag: 12:00 - 18:00

Woensdag: 12:00 - 18:00

Donderdag: 12:00 - 18:00

Vrijdag: 12:00 - 18:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: 12:00 - 17:00

Betaalopties

Snel naar

© Schaap/Wolf. All rights reserved. Powered by Duijff Media.